Investeerders

Apex Investments ontwikkelt én bouwt gelijktijdig aan diverse vastgoedprojecten. Wij richten onze planning dusdanig in dat op basis van de inzet van tijd de fasen van verschillende projecten parallel uitgevoerd worden, waardoor de projecten elkaar overlappen. Zo kan bijvoorbeeld de sloop van huidige opstallen gelijklopen met de voorbereiding en indienen van een omgevingsvergunning, wat tegelijk uitgevoerd kan worden met de engineering fase van een ander project. Wij laten u graag zien dat dit gepaard gaat met solide rendementen en de spreiding van risico.

Meerwaarde creëren

Het belangrijkste doel van Apex Investments is het op maat ontwikkelen van vastgoedconcepten met een goede product/market fit. Dit in combinatie met een gezonde combinatie tussen rendement en duurzaamheid en daarmee dus meerwaarde: 1 + 1 = 3. Bij alles wat wij doen staat namelijk het creëren van meerwaarde centraal.

Duurzaam investeren

Wij ontwikkelen gelijktijdig diverse projecten en hebben dus altijd een project dat in duurzaamheid, omvang, verwacht rendement en statuur bij uw investeringsbehoefte past. Wij vullen duurzaamheid daarmee dan ook op beide manieren in: continuïteit voor onze partners, want het volgende project ligt alweer klaar voor de start, maar ook rekening houdend met (en waar mogelijk vooruitlopend op) duurzaamheidseisen. Apex Investments beschikt over de kennis, de ervaring en het netwerk om geschikte projecten op te zetten en een feilloos eindresultaat te garanderen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en updates.

Bekijk volledig nieuws/blog overzicht