Partners

Grip

GRIP Gebiedsontwikkeling is als projectmanagement- en adviesbureau actief betrokken bij uiteenlopende gebieds- en vastgoedontwikkelingen houdt GRIP op het proces, van initiatief tot realisatie.

Simmons & Simmons

Internationaal advocatenkantoor welke adviseert in juridische aspecten bij (inter)nationale vastgoedtransacties en investeringen

Holla

Juridische business partner op het gebied van commerciële verhuur, beheer, bouw en koop- of verkoop van onroerend goed, ruimtelijke ordening, publiek-private samenwerkingen.

Taats

Een jong en dynamisch team met hoge servicegraad. Taats Architecten & Bouwkundigen ontwerpt en begeleidt de nieuwbouw en verbouw van woningen en utilitaire werken.

DWE

Expert in verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten. Sturend op data en woonwensen verandert DWE de woningmarkt van pandgericht naar klantgericht.

Bolton

Een familiebedrijf met de kernwaarden; Ondernemend, betrouwbaar en trots en ook innovatief, duurzaam en kwaliteit. Hier wordt door de 75 medewerkers iedere dag aan gewerkt.

QStylez

Strategie, design, web development, vindbaarheid, video- en contentmarketing. QStylez web- en reclamebureau helpt ondernemingen om zowel online als offline op te vallen.