• Soort bouw

  Transformatie

 • Locatie

  Amsterdam

 • In samenwerking met

  De Rapenburger

 • Jaar van oplevering

  2018

Over dit project

Midden in de Plantagebuurt -een opvallend groene en ruim opgezette wijk- komen 28 high-end koopappartementen van 27 m² tot 86 m². Een toplocatie om te wonen! Hier vind je op loopafstand gezellige terrassen, de mooiste musea, hippe restaurants en leuke winkeltjes. Highlights als Artis, de Joodse synagoge en Hortus Botanicus liggen om de hoek.

Ruime dakterrassen

De Rapenburger is een voormalig schoolgebouw, senior stadsarchitect Dick Smeding heeft het getransformeerd tot een high-end afgebouwd appartementencomplex. Er zijn 28 appartementen variërend in grootte van 27 m² tot 86 m². Bij de ontwikkeling van het complex van vier verdiepingen is goed nagedacht over buitenruimtes. Ze zijn er in de vorm van ruime dakterrassen, balkons en patio’s. Heerlijk om je dag te starten met espresso in de zon of juist buiten af te sluiten met een drankje na het werk.

Comfort is overal
Op de begane grond zijn er ruime bergingen en is er een lift in het gebouw. Overal is aan comfort voor de bewoners gedacht. De Rapenburger is een bijzondere plek om te wonen. Nergens woon je in zo’n rustige straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. En toch midden in het centrum van de stad, op loopafstand van parken, musea, restaurants en winkels. Kom het zelf ontdekken.