• Soort bouw

  Transformatie

 • Locatie

  Alkmaar

 • In samenwerking met

  TrendZet Bouw B.V.

 • Jaar van oplevering

  2020

Over dit project

Aan de rand van Alkmaar, in Bergermeer, staat het oude kantoor van Univé. Dit kantoorgebouw is volledig getransformeerd tot een prachtig woongebouw.

 

Luxe afwerking
Het gebouw bestaat uit 151 appartementen, die verdeeld zijn over vijf woonlagen. De woonoppervlaktes van deze studio’s variëren van 33 tot 66 vierkante meter. In het souterrain bevinden zich naast een aantal studio’s ook de individuele bergingen. Alle studio’s zijn opgeleverd met afgewerkte wanden en een laminaatvloer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de badkamer bevinden zich een douchewand, thermostatische douchekraan en een kast met ingebouwde wastafel. Het toilet separaat geplaatst.

 

Fitness en vrije tijd
In het souterrain heb je toegang tot een fitnessruimte, waar je de hele dag gebruik van kan maken. Naast de fitnessruimte bevindt zich de gemeenschappelijke ruimte. Deze is ingericht als één grote gezellige woonkamer waar iedereen samen kan komen voor speciale gelegenheden of bijvoorbeeld voor het vieren van een verjaardag.

 

Ruime parkeergelegenheid
Door het bestaande parkeerdek en een parkeergarage is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. In totaal zijn er 114 autoparkeerplaatsen op eigen terrein. Ook zijn er voldoende overdekte fiets parkeerplekken en parkeerplaatsen voor scooters/motoren gerealiseerd worden. Een aantal studio’s beschikken over een eigen parkeerplek in de parkeergarage.

 

Tuin aan het water
Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een tuin aan het water en deze zal ook verfraaid worden met groen en verschillende zitplaatsen. De algemene ruimtes binnen en buiten zijn toegankelijk voor alle bewoners.

 

Door de ideale ligging ben je met 5 minuten fietsen op het station Alkmaar CS en met 10 minuten bevind je je in het altijd gezellige centrum van Alkmaar. De loopafstand naar de dichtstbijzijnde supermarkt en Hogeschool InHolland bedraagt 5 minuten. Ook met de auto zit je met 10 minuten op de A9 richting Haarlem/Amsterdam. Voor de natuur/strandliefhebbers liggen zowel Bergen aan Zee en Egmond op een fietsafstand van ongeveer 30 minuten